top of page
hyr villa Alicante

Villa Punta Prima

Villa Punta Prima erbjuder dig lyx i en avslappnad miljö. Här bor du privat med närhet till det mesta. 

 

Denna lyxiga villa har 5 vackra och varierande inredda rum med hög hotellstandard, med lugnande och stämningsfull touch. Alla rum har dubbelsängar, eget badrum. Det finns ett stort kök och matplats i villan.

 

Inomhus hittar du ett fantastiskt industrikök och en matsal med otrolig rymd och takbjälkar. Avsluta kvällen i loungen framför en av villans två eldstäder. 

 

Stora terrasser, uppvärmd pool och vardagsrum, flera uteplatser, ett utomhuskök, avskildhet och stort poolområde gör det till ett fantastiskt semesterhus och hideaway.

Hitta platsen/kartan här

Modern medelhavsstil

Villa Punta Primas gemensamma utrymmen ger dig möjlighet att njuta och ha en avkopplande vistelse. Noggrant utvalda materialval och inredning skapar harmoni.

Kök

Fullutrustat svart kök med platsgjutna bänkskivor i betong. Köket har bland annat två kylar, frys, ugn, spis, diskmaskin och mikrovågsugn. Här har du rustika och slitstarka golv och väggar. Taket är gjord av svart bambu. Genom glasdörren nås husets tvättstuga  

Matsal

Matsalen har ett platsbyggd matbord som kan ordnas efter behov och syfte. Det finns en kaffestation och en liten privat sittgrupp att ta ditt morgonkaffe på. Matsalen har en takhöjd på fem meter och bjälkar i taket. En mäktig öppen spis finns i mitten av rummet. Industriglaset skiljer matsalen från köket och vardagsrummet. 

Loungen

En perfekt start eller avslutning på dagen äger rum i loungen. Sjunk ner framför den öppna spisen i en av läderfåtöljerna med en bok och lämna vardagen i denna hideaway.  

1. Helgresa Alicante.jpg

Rummen

Smakfullt inredda till en hög standard. 

Villa Punta Prima erbjuder dig fem dubbelrum. I fyra av rummen är det möjligt att lägga till ytterligare en sängplats.
 

Rummen har bland annat dessa bekvämligheter: 

R  Privat badrum och toalett 

R  Privat balkong eller uteplats 

R  Plattskärms-TV 

R  Minikylskåp 

R  Kaffemaskin 

R  Luftkonditionering 
 

Inredningen är noga utvald och när vi renoverade och skapade rummen försökte vi bevara så mycket som möjligt. Till exempel har gamla dörrar blivit sänggavel och den gamla garageporten en innervägg. 

poolarea13.jpg

Poolområde

Avskild lyx 

Poolområdet är omgivet av lummiga palmer och växter. Här kan du nu njuta och koppla av på en av solstolarna eller koppla av i skuggan på dagbädden.

 

Den uppvärmda poolen är byggd i stora cementplattor som ger ett turkost vatten. Poolen har en sittgrupp och sluttar till ett djup av ca 180 cm. I anslutning till poolen finns även utomhusduschen i guld.

 

Njut! 

retreats spanien

Utomhus

En frodig fridfull oas 

Utematsalen under tak har två långbord byggda från villans tidigare ytterdörrar. I matsalen hittar du även en lång svart köksbänk med spishäll och diskho i svart mässing. Ovanför långborden finns takfläktar för varma och långa kvällar 

Grill och örtträdgården finns på ett privat trädäck. Bakom örtträdgården finns ett matbord under parasollet, perfekt för en morgonfika. Bredvid grillen finns en platsbyggd bänk där oreganon växer. 

En lummig gräsmatta med palmer, olivträd och andra växter avgränsar pergolan. Pergolan ger dig möjlighet till total avkoppling i en härlig miljö. Slå dig ner i de stadiga loungefåtöljerna och lyssna på fåglarnas kvittrande sång. 

Uppfarten till Villa Punta Prima är av gräsarmering – där parkerar du bilen och hämtar cyklarna. 

To do in Torrevieja

Miljö

Omgivningarna är lugna och tysta, men du är fortfarande nära Punta Prima området - med affärer, restauranger och kaféer, och Alicante ligger bara 40 minuter bort.

Punta Prima är ett område som är uppdelad mellan Orihuela Costa och Torrevieja, som tillhör provinsen Alicante i Valencia.

Punta Prima är populärt som resmål hela året. Oavsett nationalitet och tid på året så blir du förförd av närheten till stranden kombinerat med möjligheten till olika fritidsaktiviteter.