top of page
Aktivitet Torrevieja.jpg

Miljö

Punta Prima ligger vid Medelhavskusten cirka 40 minuters bilresa söder om Alicantes flygplats och cirka 30 minuters bilresa från det blandade militär- och passagerarflygfältet i San Javier, Murcia.

Beläget på stranden, är Punto Prima en stor blandad urbanisering av lägenheter, radhus och villor, cirka 5 kilometer sydväst om Torrevieja.

Stränder
De lokala stränderna har fått häpnadsväckande sextiosju europeiska blå flaggor och varierar från avskilda sanddyner med magnifika picknickplatser i tallskog till långa platta sandstränder som sträcker sig många kilometer.

Torrevieja
Torrevieja har ett fantastiskt utbud av faciliteter, inklusive den vackra esplanaden med sina uteserveringar och hamnområde - perfekt för en kvällspromenad. Det har också många butiker, tapasbarer och restauranger, som är öppna året runt, plus en otrolig inomhusmarknad som säljer ett stort utbud av färsk fisk, frukt och grönsaker.

Marknader
Du kan hitta en marknad nära Punta Prima alla dagar i veckan längs kusten och inlandet. Marknaden på Playa Flamenca, som hålls på lördagsförmiddagar, är förvisso en av de bästa och lättaste att gå runt. Det är väl värt ett besök, och äger rum i närheten av villan.

Äta ute & nattliv
Det finns många restauranger som serverar en mängd olika smaker - engelska, spanska, italienska, indiska, kinesiska, japanska och andra. 

För den som vill ha en livligare semester finns ett stort utbud av barer, pubbar och diskotek i området.​
 

Aktiviteter

Området runt villan erbjuder dig möjlighet till en aktiv semester. Det finns många golfbanor i närheten och inom 30 minuters bilresa från resorten hittar du en lämplig bana för alla spelare. Villan ligger precis intill en populär paddelanläggning. Varför inte prova mountainbike, vandra eller vattensporter.​

bottom of page